Over ons

Welkom bij
ABC Beveiliging
Wij zijn reeds jaren actief in elektronische inbraakdetectie, branddetectie, camerabewaking en toegangscontrole, bij particulieren, in bedrijven en bij openbare besturen.
ABC-beveiliging installeert alarmsystemen die aangepast en uitgebreid kunnen worden, hetzij bij verbouwing, vergroting of herinrichting… en die gemakkelijk, zorgeloos en eenvoudig kunnen bediend worden… en voor een (h)eerlijke prijs.

Wij maken voor elke beveiliging een professionele studie en na een grondige risico-analyse stellen we een bewakingspakket met prijsofferte voor, afgestemd op uw specifieke wensen, behoeftes en risico’s, met zoveel opties als nuttig en nodig.

ABC-beveiliging biedt alle beveiligingssystemen onder één dak (ook omtrekbeveiliging, hekwerkdetectie en videofonie ) … systemen die veelal te combineren zijn en in één uitvoering te installeren… wat in een totaalbeveiliging een waardevolle en goedkopere aanpak is.

Wij kiezen voor de meest up-to-date, betrouwbare en hoogtechnologische apparatuur. Een vakkundig opgeleid en permanent bijgeschoold personeel doet de plaatsing in zowel nieuwbouw, als bestaande woningen.

We plaatsen bekabelde beveiligingen, en/of waar de wetgeving het toelaat, ook draadloze systemen met gekeurde producten.

Onze naverkoopdienst is 24 op 7, het hele jaar door, bereikbaar en beschikbaar.

Uw garantie op kwaliteit
Onze techniekers voeren elke installatie op professionele wijze uit. Wij zijn niet alleen een erkende beveiligingsfirma, maar ook INCERT gecertificeerd, net zoals onze producten voor inbraakbeveiliging. Een kwaliteitslabel dat u verzekert van de kwaliteit van ons materiaal en de bekwaamheid van onze uitvoering.

Erkenning Min. Bin. Zaken: 20.13.93.01

Incert B1645 (verzekeringen)

Vragen over beveiliging?
We helpen u graag met een oplossing op maat.
CONTACTEER ONS
CONTACTEER ONS